CIMCO

CIMCO is een toonaangevende ontwikkelaar van softwareoplossingen voor Computer Integrated Manufacturing en Industry 4.0. Onze software suite omvat geavanceerde CNC-editors, simulatiesoftware, DNC-communicatiesoftware, Manufacturing Data Collection en Production Data Management-oplossingen.
streepje

CIMCO edit

CIMCO Edit is een gebruksvriendelijke editor voor NC codes uitgerust met alle noodzakelijke functies voor moderne NC-programmabewerking, waaronder specifieke tools voor NC, wiskundige bewerkingen, transformaties, en “drag & drop” functionaliteit, en meer.

Bovendien biedt CIMCO Edit extra functies zoals bestandsvergelijking, een backplotter voor draai- en freesbewerkingen, een geavanceerde toolmanager, een NC-code assistent en krachtige add-ons voor machine simulatie, programma beheer, 2D CAD/CAM, en meer.

 

Cimco Edit

CIMCO DNC-Max

Al meer dan een decennium lang is CIMCO DNC-Max de toonaangevende en markt leidende DNC-oplossing. Van zijn toonaangevende client/server architectuur tot zijn ongeëvenaarde configureerbaarheid en schaalbaarheid. DNC-Max voldoet aan de vereisten van zowel kleine werkplaatsen als grote bedrijven met duizenden machines die eventueel op meerdere locaties staan. Met deze oplossing verzekeren bedrijven zich ervan dat NC bestanden probleemloos van computernetwerk naar de CNC machine en terug kunnen worden verstuurd.

DNC-Max geeft je volledige controle over NC programmatoevoer vanuit één centrale omgeving en biedt volledige compatibiliteit met je bestaande CNC machines en bestanden.

Cimco DNCMAX

CIMCO CNC-Calc

Een eenvoudige CAD/CAM-oplossing voor de werkplaats Teken 2D-geometrische contouren, maak gereedschapspaden voor frees- en draaimachines, en genereer NC-code binnen enkele minuten.

CIMCO CNC-Calc is een add-on voor CIMCO Edit waarmee beginnende programmeurs een kosteneffectieve oplossing hebben om 2D-geometrische contouren te tekenen, gereedschapspaden voor frees- en draaimachines te programmeren en het resulterende NC-programma te simuleren.

Het uitgebreide scala aan beschikbare functies in CNC-Calc maakt het ook geschikt voor het verwerken van complexere geometrische tekeningen. Tekenfuncties omvatten geavanceerd trimmen van elementen, eenvoudige creatie van afrondingen, volledige ondersteuning voor transformaties, vele opties voor het vastklikken op elementen en eenvoudige creatie van gatenpatronen.

CNC-Calc

CIMCO Machine Simulation

Simulatie van NC-programma's op 3D-machine modellen
Elimineer kostbare programmeerfouten en versnel de opstart ter plaatse met een concurrerend geprijsde en gebruiksvriendelijke oplossing voor CNC-machine simulatie.

Simuleer programma's op machine modellen. Machine simulatie is een add-on voor CIMCO Edit en een krachtige toevoeging aan de bestaande Backplot.

Test uw NC-programma uit op een 3D-model van uw CNC-machine en zie de exacte beweging van componenten zoals koppen, spindels en zelfs randapparatuur. Botssituaties en bewegingen buiten de limieten worden automatisch gedetecteerd om ervoor te zorgen dat foutloze code naar de fysieke machine wordt gestuurd.

CIMCO Machine Simulation